La Festa de Tardor dóna el tret de sortida amb un col·loqui del pregoner Àngel Casas


Temes relacionats

La crisi econòmica incideix en la participació a la Festa de Tardor ( 2/nov/09)

La Festa de Tardor d'enguany posa l'accent en la participació (24/oct/09)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor dóna el tret de sortida aquest vespre amb una xerrada col·loqui del pregoner, Àngel Casas. Durant l'acte, que té lloc a la Casa de Cultura, Casas parlarà de la crisi econòmica i el canvi climàtic i farà tres propostes per reduir les emissions de CO2 a Sant Cugat. L'altre pregoner de la festa, Arcadi Oliveres, no podrà assistir a la conferència.

La xerrada té la intenció de retratar la situació de crisi econòmica actual, explicar-ne els orígens i plantejar algunes solucions. El canvi climàtic serà l'altre gran eix de la conferència. Casas presentarà algunes mesures per reduir les emissions de CO2 i farà tres propostes aplicables a Sant Cugat.

En aquest context, Casas vol subratllar la importància dels horts ecològics i la necessitat de posar-los a l'abast de tothom. El pregoner ha dit que són una gran oportunitat i que aporten aspectes molt positius a la població com una millora en la qualitat dels productes i la possibilitat d'intercanviar experiències i coneixements entre els participants de la iniciativa. Són declaracions a Cugat.cat.

Àngel Casas

Vull potenciar els horts ecològics. Cal posar-los a l'abast de tothom, l'experiència és molt positiva.



La Festa de Tardor vol ser un reflex de l'activitat associativa de la ciutat i un estímul per implicar més els santcugatencs en els temes de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.