Primeres set precandidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cerimònia d'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat en una edició anterior

Cerimònia d'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat en una edició anterior

La comissió de propostes ja ha donat a conèixer les primeres set precandidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat. En aquesta cinquena edició del certamen les propostes són el Casal d'Avis de Valldoreix, Delphi, EsadeCreapolis, Anna Cohí, Fila Zero, Santiago Zannou i TVE a Catalunya. Com a novetat, l'organització dels Premis ha volgut arrencar l'edició d'enguany amb la Festa de Tardor.

Les primeres set precandidatures són Anna Cohí per haver aconseguit quatre pòdiums en la categoria B-3 de la Copa del Món d'esquí alpí de disminuïts visuals, el Casal d'Avis de Valldoreix per la seva implicació amb la gent gran del barri i Delphi pel caràcter innovador de l'empresa. També s'ha proposat el grup de teatre amater Fila Zero, que ha complert 20 anys, EsadeCreapolis per la creació del nou Campus i les seves característiques, el director de cinema Santiago Zannou, que ha rebut el premi Goya com a millor director novell, i Televisió Espanyola, que enguany fa 50 anys de les seves emissions a Catalunya.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, fa referència a algunes de les precandidatures que s'han presentat.

Jordi Puigneró

Hem fet un primer balanç. Algunes candidatures són l'Anna Cohí, TVE i EsadeCreapolis.



En declaracions a Cugat.cat, Puigneró ha dit que enguany la Comissió de Propostes ha decidit arrencar l'edició dels Premis amb la Festa de Tardor.

Jordi Puigneró

Com a novetat hem decidit arrencar els premis amb la Festa de Tardor. Els premis són un acte per reconèixer els mèrits d'aquella gent que participa a la ciutat.


La Festa de Tardor comptarà amb una carpa on els ciutadans podran presentar les seves propostes. Els ciutadans també poden donar suport a les precandidatures a partir d'aquest cap de setmana i fins el 12 de febrer a través del web Santcugat.org/premis2009 i de les butlletes que es poden trobar a la Casa de Cultura, al Teatre-Auditori, al Casal de Joves TorreBlanca, a les seus dels districtes i a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.