Aprovada la constitució de l'EMD de Bellaterra


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació dels FGC de Bellaterra

Imatge d'arxiu de l'estació dels FGC de Bellaterra

La Generalitat ha aprovat el decret de constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra. La nova entitat té menys competències que les que autoritza la llei i inclou els sectors de Bellaterra, Can Domènec i Turó de Sant Pau. Fins a les eleccions municipals del 2011, l'EMD es gestionarà a través d'una comissió gestora.

L'Ajuntament de Cerdanyola cedirà a l'EMD de Bellaterra les competències de manteniment d'espais públics, trànsit, gestió dels centres cívics, promoció d'activitats culturals i esportives i inspecció urbanística. El pressupost previst pel seu primer any de funcionament, segons va aprovar l'Ajuntament de Cerdanyola fa quatre anys, és de 450.000 euros.

La seu de la nova EMD serà al Club Bellaterra però mentre duren unes obres de les instal·lacions, l'entitat està situada al Centre Cívic de Bellaterra. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) queda exclosa del perímetre de la nova EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.