Àngel Casas aposta per les energies renovables en l'inici de la Festa de Tardor


Temes relacionats

La Festa de Tardor dóna el tret de sortida amb un col·loqui del pregoner Àngel Casas ( 4/nov/09)


  • Comparteix:

L'exalcalde Àngel Casas, un dels pregoners d'enguany de la Festa de Tardor, aposta per omplir els terrats de Sant Cugat de plaques solars, incrementar els horts urbans del municipi i aconseguir que els vehicles que presten un servei municipal siguin elèctrics. Casas ha fet aquestes tres propostes per reduir les emissions de CO2 de la ciutat en una xerrada a la Casa de Cultura que ha donat el tret de sortida a la 34a Festa de Tardor.

Casas ha explicat que cal afrontar la realitat del canvi climàtic i ha expressat el seu desig d'aportar el seu gra de sorra en un procés de transformació 'molt necessari'. En aquest sentit, ha apuntat la necessitat de deixar de banda els motors d'explosió de combustibles fòssils.

Àngel Casas

Hem de transformar tot el transport públic de viatgers que utilitza combustibles fòssils que generen CO2 en vehicles elèctrics.


L'exalcalde ha destacat també la necessitat i la possibilitat d'utilitzar els edificis i cases particulars de Sant Cugat com a captadors d'energia per mitjà de plaques solars instal·lades a les teulades.

La tercera pota de la proposta de Casas són els horts ecològics i la necessitat de posar-los a l'abast de tothom. Segons ha dit, són una gran oportunitat i aporten molts aspectes positius a la població, alhora que suposen una millora en la qualitat dels productes i permeten intercanviar experiències i coneixements entre els participants de la iniciativa.

El pregoner de la Festa de Tardor ha retratat la situació de crisi econòmica actual i ha explicat els seus orígens als assistents a la xerrada que ha donat el tret de sortida de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.