La 34a Festa de Tardor arrenca avui amb 76 entitats participants


Temes relacionats

Cugat tv, altaveu de les entitats a la Festa de Tardor ( 6/nov/09)

Àngel Casas aposta per les energies renovables en l'inici de la Festa de Tardor ( 5/nov/09)

La Festa de Tardor dóna el tret de sortida amb un col·loqui del pregoner Àngel Casas ( 4/nov/09)

L'esport, plat fort de la Festa de la Tardor ( 4/nov/09)

Arcadi Oliveres i Àngel Casas, pregoners de la Festa de Tardor ( 7/oct/09)

'Per Sant Cugat: associa't, participa, decideix', lema de la Festa de Tardor ( 3/oct/09)


  • Comparteix:

Els santcugatencs surten el carrer per sumar-se cada any a la Festa de Tardor

Els santcugatencs surten el carrer per sumar-se cada any a la Festa de Tardor

Un concert d'Estanislau Verdet dóna avui el tret de sortida al gruix d'activitats de la 34a Festa de Tardor, que s'allargarà fins diumenge. Una setantena d'entitats s'han sumat a la festa, que omplirà els voltants del Monestir d'activitats culturals i esportives sota el lema 'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix'. Demà dissabte serà el torn del pregó a càrrec de l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres.

Més de 30 activitats s'han programat per aquest cap de setmana a l'entorn de la plaça d'Octavià. Tot i la crisi econòmica, l'organització ha aconseguit reunir 76 associacions santcugatenques, una participació que, tot i això, és inferior a l'anterior edició. Segons el membre de la comissió organitzadora José Manuel Casteleiro, la 34a edició de la Festa de Tardor es manté en un bon nivell de participació. Són declaracions a Cugat.cat.

José Manuel Casteleiro

La Festa de Tardor gaudeix de bona vida. Ha afluixat la participació potser d'algunes entitats per la crisi, però no és preocupant.


Dissabte, les activitats de caire popular centraran la jornada. La mostra d'artesania, la ballada de bastoners i el concert de Mookomba són algunes de les propostes destacades. Casteleiro ha explicat que les entitats s'han implicat molt per fer-se veure entre la ciutadania.

José Manuel Casteleiro

Les entitats s'han implicat bastant. És un aparador de la ciutat. Dissabte hi haurà moltes activitats populars.



El plat fort de dissabte, però, arribarà a dos quarts de vuit del vespre amb el pregó a càrrec de l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres.

La festa vol implicar tots els col·lectius de la ciutat. Una mostra d'aquesta voluntat és la competició de bàsquet 3x3 per a discapacitats físics, dissabte, que ha impulsat la UESC dins del programa 'Tots podem', que compta amb el suport de Cugat.cat.

Diumenge, la mostra d'entitats durant tot el matí, la diada castellera i el tradicional ball de gitanes a les dues de la tarda tancaran aquests tres dies de festa reivindicativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.