Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària'


Temes relacionats

El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Cultura demana que no es magnifiqui la concentració de boicot a l'actuació de la cantant israeliana Noa al Teatre-Auditori convocada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i altres entitats. Xavier Escura ha destacat que les entrades pel concert estan gairebé exhaurides i que és una sort que una cantant amb la trajectòria artística de la Noa vingui a Sant Cugat. El titular de Cultura ha explicat que les mesures de seguretat de l'espectacle, que tindrà lloc l'últim dijous d'aquest mes, seran les habituals a l'equipament.

El CASC, la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu preparen una concentració de protesta en contra de la presència de la cantant a la ciutat el mateix dia del concert, el 26 de novembre, a les vuit del vespre davant el Teatre-Auditori. Els col·lectius retreuen a l'artista el seu posicionament a favor dels bombardejos israelians a la franja de Gaza ara fa deu mesos.

El tinent d'alcalde de Cultura considera que la resposta de públic que ha generat la Noa és molt bona i que cal valorar l'actuació en l'àmbit artístic. Xavier Escura ha emmarcat les declaracions de la cantant en la llibertat d'expressió individual de cadascú i creu que són 'anecdòtiques'.

Xavier Escura

Hem aconseguit que vingui i les entrades estan pràcticament exhaurides. La resta crec que és anecdòtic, tothom té la llibertat d'expressar-se.



Escura ha afegit que no estan preocupats per la repercussió que pugi tenir la concentració, sempre i quan es limiti a l'exterior del Teatre-Auditori i no interfereixi en l'actuació.

Xavier Escura

Qualsevol cosa que es pugui organitzar serà minoritària. Tenen tot el dret a manifestar-se a l'exterior.







Segons Escura, les mesures de seguretat no canviaran respecte a altres concerts del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.