Satisfacció de les entitats a la Festa de Tardor, tot i la petita davallada de participació


  • Comparteix:

Els santcugatencs i les entitats a la Festa de Tardor

Els santcugatencs i les entitats a la Festa de Tardor

Milers de persones s'han aplegat aquest diumenge a la plaça d'Octavià per celebrar la 34ena Festa de tardor. Tot i que s'ha produït una petita davallada en la participació ciutadana, la percepció de les entitats és que els santcugatencs hi participen i hi col·laboren. La mostra ha servit per apropar als ciutadans les tasques d'una setantena d'entitats que ha posat el punt final a quatre dies de celebració. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Els quatre dies de la 34ena Festa de Tardor han posat de manifest la forta presència de les entitats a la nostra ciutat. El matí de diumenge ha acollit una setantena d'estands i milers de persones que han volgut apropar-se per conèixer de prop les entitats i gaudir d'activitats com els Castellers de Sant Cugat, la mostra de dansa de l'Esbart, el Ball de Gitanes i diversos tallers i accions al carrer. Tot i així, s'ha notat una petita minva en el nombre de participans i en el número d'estands.

El president de la comissió organitzadora de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, ha fet aquest balanç de l'edició d'enguany a Cugat.cat.

J.Manuel Casteleiro

Hi ha una bona resposta de les entitats a la Festa de Tador i el diumenge s'ha tancat amb una bona participació de gent.



De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de les entitats per a la nostra ciutat.


Lluís Recoder

Sovint quan les entitats es miren a elles mateixes tenen una sensació de desànim però la realitat de Sant Cugat és que estem millor que altres ciutats i cada vegada hi ha més entitats




La perspectiva de les entitats és que Sant Cugat és una ciutat implicada amb les diferents associacions a nivell de cooperació, coneixença i col·laboració.

Entitats

Es nota la crisi però les ajudes van en augment. / Sant Cugat no és el prototip per dir les mancances que tenim perquè la gent respon molt bé. / Estem molt contents amb la resposta de la població.



Tot i així, les entitats han aprofitat un any més aquesta mostra per estrènyer els vincles amb la societat i presentar les seves darreres activitats i projectes. El to reivindicatiu l'ha posat un cop més el pregó de la festa, enguany a càrrec de l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres. Tots dos han coincidit en destacar la importància de la participació, sobretot en moments difícils.

La comissió de la Festa de Tardor ja mira a la propera edició amb el repte d'aconseguir la seva renovació i la implicació de noves cares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.