Cugat.cat presenta tres candidatures als Premis de Comunicació de la Diputació


  • Comparteix:

Cugat tv és una de les candidates al Premi Innova

Cugat tv és una de les candidates al Premi Innova

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat ha presentat tres candidatures als Premis de Comunicació de la Diputació de Barcelona, que han recollit un total de 151 propostes dels mitjans locals. En la 29a edició dels guardons, Cugat.cat ha proposat el projecte de Cugat tv, dins la categoria de noves tecnologies, i els programes de Cugat ràdio 'Roda d'amics' i 'Ritme santcugatenc', en l'apartat de millors espais radiofònics.

Amb 11 canals i 32 programes, Cugat tv és una de les propostes que Cugat.cat ha presentat als Premis de Comunicació de la Diputació de Barcelona. La televisió pública on line és una de les 22 candidates que competiran en la categoria Innova, que reconeix iniciatives innovadores en comunicació local. Una categoria en la qual Cugat.cat va quedar finalista l'any passat, per la conversió de l'antiga Ràdio Sant Cugat en un grup de comunicació multimèdia.

Les altres dues candidatures de Cugat.cat concorren al Premi Rosalia Rovira de ràdios locals, que ha recollit 51 propostes d'emissores municipals. Cugat ràdio (91.5FM) ha presentat el programa musical 'Ritme santcugatenc', amb Jéssica Sotodosos, i l'espai d'entreteniment 'Roda d'amics', amb Joan Fàbregas i Pere Pahissa, que porta 25 anys en antena.

Els guardons es lliuraran en el decurs de la Festa de la Comunicació que tindrà lloc al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.