Oncolliga omple fins l'últim banc del Monestir en un concert solidari de gospel


  • Comparteix:

Oncolliga i el Cor Gospel Sant Cugat aconsegueixen omplir a vessar el Monestir en un concert solidari. La bona resposta dels santcugatencs servirà per finançar les activitats i serveis de l'entitat que compta amb delegació a la nostra ciutat des de fa un any. L'èxit d'aquesta primera proposta d'Oncolliga encoratja els organitzadors a treballar en altres propostes per recaptar fons per a l'atenció dels malalts de càncer i els seus familiars.

Satisfacció i agraïment. Així de contents s'han mostrat aquest divendres els responsables de la delegació santcugatenca d'Oncolliga al veure la resposta dels santcugatencs que han omplert fins l'últim banc del Monestir per col·laborar amb aquest concert solidari.

La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Maria Rosa Juanola, explica a què es dedicarà la recaptació.

Ma Rosa Juanola

Està fet per recaptar diners per als serveis que oferim. Cada dia hi ha més persones necessitades d'ajuda. Hi ha molt voluntariat, però també tenim personal fix.



El marc incomparable del Monestir i les veus del The Vocal 4tet i del Cor Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, han servit a més per consolidar les col·laboracions del cor santcugatenc amb iniciatives solidàries. Aquest ha estat el primer cop que la formació de gospel ha actuat al Monestir des de la seva creació ara fa dos anys.

El concert ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, i amb representants de diferents delegacions catalanes d'Oncolliga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.