ASDI anuncia en el 29è sopar benèfic que d'aquí a pocs mesos podrà iniciar la construcció de l'esperada llar-residència


  • Comparteix:

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI) ha celebrat el sopar benèfic més multitudinari de la història de l'entitat, amb més de 400 comensals. En el seu 29è aniversari, ASDI ha recaptat més de 20.000 euros, que serviran per donar una nova empenta al projecte de la llar-residència, que segons l'organització es podria començar a construir a partir de l'any vinent.

La construcció de la llar-residència Enriqueta Guarch, ha estat el tema protagonista d'aquest 29è sopar solidari de l'associació. La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha avançat que l'inici de la construcció de la llar-residència es podria fer realitat de cara l'any vinent. Tot i que encara no disposen de tot el pressupost per a l'enllestiment del projecte, Martínez espera que de cara al 30è sopar benèfic ja es pugui haver posat la primera pedra de l'equipament.

Ho ha explicat Martínez a Cugat.cat, durant la celebració del sopar solidari d'aquest dissabte a la Masia Can Magí.

Mercè Martínez

En poc temps podrem parlar en ferm de la situació actual de la llar-residència Enriqueta Guarch.



L'alcalde, Lluís Recoder, també ha mostrat el seu desig de materialitzar el projecte d'aquí a pocs mesos.

Lluís Recoder

És molt important la primera pedra d'una obra. Per tant, si ASDI pot fer-ho durant aquest any serà motiu d'una grandíssima satisfacció.




Per la seva banda, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, s'ha mostrat esperançada amb l'inici del projecte i ha volgut recordar la tranquil·litat que proporcionarà als pares i mares d'aquestes persones discapacitades.

Montserrat Turu

Espero que no s'endarrereixi més aquest projecte perquè aquests nois i noies puguin tenir un futur tranquil.




Els socis i familiars dels discapacitats físics i psíquics d'ASDI també han tingut paraules d'agraïment a l'entitat destacant sobretot el suport que els proporcionarà el servei de la llar-residència.

Socis

Fantàstica. / Una meravella per a tots els pares. / És imprescindible. / És súper necessari perquè la gent discapacitada es fa gran.




El tradicional sorteig benèfic, que enguany ha reunit 719 regals cedits pels comerços de la ciutat, ha estat l'altre factor decisiu per superar una recaptació xifrada en més de 20.000 euros. L'organització assegura que encara necessiten un milio d'euros per fer front a la construcció total de la llar-residència. Tot i això, esperen celebrar el 30è sopar benèfic de l'any vinent, amb la primera pedra de la llar-residència col·locada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra.Turu, perque va arribar tant tard ? Que tenia altres cosses mes importants que fer ? Aixi demostra el seu interes amb ASDI ? Se li tindria que caure la care de vergonya. Tothom esperant que arribes.

Enric. Enviat el 16/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.