El Rotary Club organitza un concert solidari en benefici dels malalts d'Alzheimer


  • Comparteix:

L'Orquestra Smifònica Juvenil en una actuació al Palau de la Música

L'Orquestra Smifònica Juvenil en una actuació al Palau de la Música

El Rotary Club de Sant Cugat i la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra tornen a sumar esforços en un nou concert solidari, en aquest cas en benefici de l'Associació Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA). El recital comptarà amb la presència de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OJSC), que interpretarà peces de Mozart, Schubert i Beethoven, entre d'altres compositors. El concert tindrà lloc el 16 de gener al Teatre-Auditori. Les entrades es poden aconseguir a la Casa de Cultura o a la seu de l'OJSC.

El tercer concert 'Música per la solidaritat' destinarà la recaptació íntegrament a l'AFA, després que al 2008 va ser ASDI i enguany l'Associació Catalana per al Parkinson les entitats beneficiàries.

El president del Rotary Club de Sant Cugat, Carlos Berenguà, ha explicat a Cugat.cat que un dels objectius de l'entitat és sensibilitzar els ciutadans amb iniciatives com aquesta.

Carlos Berenguà

És un dels objectius del club, sensibilitzar la població sobre certs problemes.




La gerent de l'AFA Vallès Occidental, Rosalina Sicart, ha assegurat a Cugat.cat que el concert serà tot un estímul per l'entitat.

Rosalina Sicart

Estem molt contents. És un reconeixement a la nostra feina i un estímul.





El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, responsable també de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya ha dit a Cugat.cat que el concert comptarà amb l''energia' dels joves músics.

Josep Ferré

Aquest concert tindrà l'energia dels joves de l'orquestra.




El concert tindrà lloc el 16 de gener al Teatre-Auditori. Les entrades es poden aconseguir a la Casa de Cultura i a la seu de l'OJSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.