L'Ateneu dels Infants escalfa motors pels Casals de Nadal


Temes relacionats

L'Ateneu inaugura les seves activitats infantils de Nadal (22/des/08)


  • Comparteix:

Casals de Nadal de l'any passat

Casals de Nadal de l'any passat

Els més petits tornaran a tenir un espai a l'Ateneu aquestes festes amb els Casals de Nadal de l'Ateneu dels Infants. Tallers de circ, contes nadalencs, jocs, cuina i el cagatió són algunes de les activitats que amenitzaran les vacances de Nadal dels santcugatencs. La matrícula ja està oberta a la secretaria de l'equipament.

Aquest és el segon any que es posen en marxa els Casals de Nadal de l'Ateneu per complementar les activitats nadalenques organitzades per l'Ajuntament, que amb la reestructuració de l'any passat van deixar el tradicional envelat per centrar-se a la Casa de Cultura.

Els casals oferiran diverses activitats que són la continuïtat del programa de l'Ateneu dels Infants que l'equipament duu a terme al llarg de tot el curs. Ho explica la coordinadora de les activitats, Joana Chordà.

Joana Chordà

És una manera d'apropar l'esperit de l'Ateneu als més petits. Farem cuina, art i coses de teatre, tot relacionat amb el Nadal.



Les activitats es desenvoluparan entre el 23 de desembre i el 5 de gener, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre.

El preu d'un matí o tarda d'activitats és de 20 euros, mentre que tot el dia val 30 euros. Els infants també es poden matricular a tots els matins per un preu de 120 euros i a totes les tardes per 80 euros. Per inscriure-s'hi cal tenir el carnet d'Amics de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.