La medicina com a matèria humana, ítem de la presentació d'un llibre al Capio HGC


  • Comparteix:

El llibre s'ha presentat al Capio HGC

El llibre s'ha presentat al Capio HGC

'Els àmbits de la medicina i de la salut són plenament humans'. Ho ha assegurat el professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i un dels escriptors del llibre 'Territoris humans de la salut', Xavier Escribano, en la presentació de l'obra aquest dilluns a la tarda. L'acte, que ha tingut lloc al Capio Hospital General de Catalunya (HGC), també ha comptat amb l'editor del llibre, Josep Maria Vall, i el rector del centre universitari, Josep Argemí.

L'obra 'Territoris humans de la salut' és un treball multidisciplinari de vuit professors d'especialitats acadèmiques diferents. El coordinador i coautor de la novel·la, Xavier Escribano, explica quin és l'eix principal de l'obra. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Escribano

L'àmbit de la salut és plenament humà i humanístic.





Escribano també ha explicat que la idea principal és vincular les ciències socials a les ciències de la salut i que s'hauria de ressaltar més la funció humana que juguen els professionals de la sanitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.