Tallada la circulació de trens de l'estació dels FGC de les Planes aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Modificacions en el servei de les línies S1 i S2 el proper cap de setmana

Modificacions en el servei de les línies S1 i S2 el proper cap de setmana

La circulació de trens per l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de les Planes es veurà afectada en els dos sentits aquest cap de setmana. Els usuaris de les línies tallades podran utilitzar el servei substitutori d'autobusos que s'habilitarà en el tram comprès entre les Planes i el Baixador de Vallvidrera.

El servei de trens de l'estació dels FGC a les Planes quedarà interromput a causa de la substitució dels canvis d'agulla de l'estació del districte. El tram afectat entre les estacions de les Planes i el Baixador de Vallvidrera es podrà fer amb els autobusos que habilitaran des dels FGC. Des de l'estació barcelonina de Plaça Catalunya fins Baixador de Vallvidrera circularà un tren llançadora cada 20 minuts. Des de les Planes fins a les línies de Terrasa (S1) i Sabadell (S2) i des de Reina Elisenda fins al Tibidabo els trens passaran amb normalitat en horari festiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.