Afectada la circulació de trens a l'estació de les Planes fins diumenge


  • Comparteix:

Mapa on s'indiquen les modificacions de la circulació

Mapa on s'indiquen les modificacions de la circulació

Des d'avui, la circulació de trens per l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de les Planes es veu afectada en els dos sentits de la marxa. Els usuaris de les línies tallades poden utilitzar el servei substitutori d'autobusos que s'ha habilitat en el tram comprès entre les Planes i el Baixador de Vallvidrera.

El servei de trens de l'estació dels FGC a les Planes queda interromput des d'aquest matí a causa de la substitució dels canvis d'agulla de l'estació del districte. El tram afectat entre les estacions de les Planes i el Baixador de Vallvidrera es pot fer amb els autobusos que els FGC han habilitat per reduir les molèsties dels usuaris.

A Barcelona, des de l'estació de Plaça Catalunya fins al Baixador de Vallvidrera circularà un tren llançadora cada 20 minuts. Des de les Planes fins a les línies de Terrasa (S1) i Sabadell (S2) i des de Reina Elisenda fins al Tibidabo, els trens circularan amb normalitat en horari festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.