Policia Local i Mossos tornaran a intensificar la vigilància a zones comercials per festes de Nadal


  • Comparteix:

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra augmenten per tercer any consecutiu la vigilància a les zones comercials del centre de Sant Cugat en temporada nadalenca. El desplegament, sota el nom de dispositiu Grèvol, pretén evitar els robatoris als comerços del centre amb la intensificació del patrullatge a peu, entre d'altres mesures.

El responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra, Àlex Purroy, ha explicat la raó de l'actuació conjunta en el dispositiu Grèvol.

Àlex Purroy

Volem donar una imatge de seguretat conjunta, sobretot en aquesta època de l'any.








El Museu de la Casa Aymat ha acollit aquest dijous la presentació de les diferents actuacions que engloba la proposta davant de diferents presidents d'associacions de comerciants. L'objectiu principal de la xerrada és trobar conjuntament les mancances que pot presentar el dispositiu i donar consells de seguretat als comerciants. Evitar l'acumulació de diners a les caixes enregistradores, limitar l'accés a l'establiment i fer ingressos periòdics a les entitats bancàries són els principals consells que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ofereixen als responsables de les botigues.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, afirma que les actuacions dels cossos de seguretat durant les festes nadalenques ajuda a reduir la delinqüència als comerços.

Josep Lluís Galvany

Amb la vigilància considerem que poden baixar els robatoris, tot i que en aquesta època sempre s'incrementa la delinqüència als comerços.







El dispositiu Grèvol es posarà en marxa a partir del 5 de desembre i fins l'11 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.