ASDI tindrà l'esperada caseta d'eines pel col·lectiu de jardineria gràcies a la subhasta benèfica


  • Comparteix:

L'Associació pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI) ha recaptat entorn els 1.000 euros en efectiu a la subhasta benèfica celebrada al Mercantic. L'entitat santcugatenca, juntament amb les associacions Afne, Forkids i Hatun Sonqo, ha posat a la venda pública antiguitats tan diverses com mobles, obres d'art, aparells fotogràfics, abrics i bosses. Amb aquesta col·lecta, ASDI podrà construir la caseta de fusta que necessiten els nois de jardineria de l'entitat per endreçar les seves eines.

Un centenar de persones han participat en aquesta subhasta benèfica que ha tingut com a protagonista ASDI, per ser l'entitat que més objectes posat a disposició de la iniciativa, amb un total de 132. L'associació ha pogut vendre la majoria de productes, però aquells que han quedat en estoc serviran per augmentar una mica més la xifra de recaptació, ja que tenen previst distribuir-los entre els antiquaris del Mercantic.

La directora d'ASDI, Mercè Martínez, valora l'organització d'aquesta subhasta benèfica, una experiència inèdita per a l'associació.

Mercè Martínez

Aquesta primera subhasta ha estat molt positiva, érem inexperts però el Mercantic ha tingut una idea fantàstica amb aquesta iniciativa.



Una de les principals organitzadores de la subhasta benèfica des d'ASDI, Fidelia Ribas, explica les varietats de productes que han pogut presentar en subhasta.

Fidelia Ribas

Demanàvem antiguitats ja que tenen més valor, però hem venut mobles, objectes decoratius, discos, llibres, de tot.



L'objecte estrella presentat per ASDI ha estat un escriptori amb persiana americana que s'ha adjudicat per 500 euros. Amb aquesta recaptació, ASDI farà realitat la caseta de fusta que demanen el col·lectiu de jardineria de l'entitat per desar les seves eines de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.