La policia estatal deté set joves estrangers que dilluns van 'okupar' la masia de Can Bell


  • Comparteix:

La policia estatal de Sant Cugat ha detingut set joves, de nacionalitat estrangera, que dilluns van ocupar la masia de Can Bell, a la sortida de la ciutat per la carretera de l'Arrabassada. Tots set els jutjaran aquest divendres, després de passar ahir a disposició judicial. El jutge va posar els joves en llibertat a l'espera del judici de divendres.

Els set 'okupes', d'entre 23 i 30 anys, van entrar dilluns a un dels dos edificis d'aquesta Masia de principis de segle. El masover va alertar la policia que uns individus estaven trencant la porta d'entrada, que estava tapiada. Segons el masover, els 'okupes' van malmetre alguns elements arquitectònics de l'edifici, que està catalogat com a patrimoni protegit.

Els detinguts són de nacionalitat nordamericana, danesa, anglesa i suïssa i divendres els jutjaran a Rubí per un presumpte delicte d'usurpació d'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.