Última setmana d'inscripcions per instal·lar paradeta a la Fira de Reis


  • Comparteix:

Edició anterior de la Fira de Reis

Edició anterior de la Fira de Reis

Dilluns que ve finalitza el termini de presentació d'inscripcions per participar a la Fira de Reis d'enguany. La tradicional mostra d'artesania, organitzada per l'Ajuntament, s'instal·larà de nou a la Plaça del Rei, una ubicació que compta amb el suport de l'Associació d'Artesans de la ciutat.

Des l'inici del termini de presentació de sol·licituds ja s'han inscrit 70 artesans per un total de 80 places. Fins el proper dilluns, els participants poden lliurar la seva inscripció a les seus de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Cugat i dels districtes. El 4 de desembre, el consistori farà pública l'acceptació o negació de les peticions.

La iniciativa, que continua celebrant-se a la Plaça del Rei, comptarà enguany amb cinc paradetes destinades al menjar artesà, com el pa, el vi, la cervesa, les creps i el te.

El president de l'Associació d'Artesans, Enric Herrera, considera que el pas de la cavalcada per la plaça del Rei la converteix en el lloc idoni per donar a conèixer la fira.

Enric Herrera

La Fira de Reis funciona sempre força bé. És una molt bona oportunitat per donar a conèixer el que fem i quina és la nostra situació.




L'Associació d'Artesans organitza, d'altra banda, la seva mostra trimestral, que enguany tindrà lloc a la plaça dels Quatre Cantons. Segons el col·lectiu, l'Ajuntament ha autoritzat el canvi d'ubicació després de les queixes dels artesans per la manca d'afluència de la cita a la plaça del Rei, on es trobaven emplaçats des de feia gairebé dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.