La Fira de Santa Llúcia, aquest dissabte a la Floresta


  • Comparteix:

Edició anterior de la fira

Edició anterior de la fira

La plaça de Miquel Ros de la Floresta acollirà aquest dissabte una fira artesanal, un concert i activitats per als més petits. La música anirà a càrrec del Trio Inestable, que oferirà un concert de jazz. A banda, els assistents podran degustar un dinar de Nadal que forma part dels actes d'enguany de la Marató de TV3.

Els Kata Kitinga encetaran la jornada a les deu del matí i amb la seva actuació s'obrirà la fira d'artesania, que restarà oberta fins les set de la tarda. A dos quarts de dotze del migdia, els més petits tenen una cita al Centre Obert de Can Llobet on podran participar en diversos tallers i activitats.

El membre de la Comissió de Festes de la Floresta Xavier Sans explica que han programat les activitats pensant en la família.

Xavier Sans

La fira està pensada per passar el dia en família, no com una fira per visitar i prou.


A la una del migdia, la música del Trio Inestable retallarà l'espera fins el dinar típic de Nadal, que se servirà a les dues del migdia. Aquest dinar, que costa vuit euros, s'emmarca en la col·laboració amb la Marató de TV3 d'enguany.

A les cinc de la tarda, es reprenen les activitats amb animació infantil. A les sis, hi haurà berenar a base de xocolata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.