Uns tallers de reparació d'objectes d'ús domèstic ensenyen als ciutadans a allargar la vida dels aparells quotidians


  • Comparteix:

El Casal de Joves Torreblanca acull els tallers de reparació d'objectes

El Casal de Joves Torreblanca acull els tallers de reparació d'objectes

Uns tallers de reparació d'objectes d'ús domèstic ensenyen als santcugatencs a allargar la vida dels aparells d'ús quotidià. La iniciativa, que coincideix amb la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, tracta qüestions sobre l'autoreparació d'aparells elèctrònics, l'electricitat, la reparació i el manteniment de bicicletes, i la restauració de mobiliari. Els tallers es fan al Casal de Joves Torreblanca fins dijous de la setmana vinent.

Els tallers, organitzats per l'Ajuntament, tenen l'objectiu d'ensenyar als ciutadans a fer reparacions per allargar la vida útil dels objectes i, per tant, aconseguir generar menys residus. Els participants poden portar un aparell de casa seva relacionat amb la temàtica del taller.

Aquesta iniciativa forma part del programa 'Millor que nou, reparat' de l'Entitat del Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Els tallers posaran punt final el 3 de desembre i totes les places per assistir-hi ja estan reservades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.