Un projecte del CAP Sant Cugat queda finalista del Premi de Recerca en Atenció Primària


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat és un dels sis finalistes del Premi

El CAP Sant Cugat és un dels sis finalistes del Premi

Un projecte del CAP de Sant Cugat queda finalista al Premi de Recerca en Atenció Primària 2009, organitzat per la Regió Sanitària de Barcelona. El treball presentat pel CAP estudia la implantació d'un programa de millora dels hàbits cardiosaludables de la població. El guardó, que ha estat atorgat al Servei d'Atenció Primària Alt Penedès-Garraf, té l'objectiu de fomentar les bones pràctiques entre els equips d'atenció primària.

El CAP Sant Cugat, que ha quedat entre els sis finalistes del premi, ha presentat un projecte sobre com fomentar la millora dels hàbits cardiosaludables de la població a partir de la formació de pacients experts i la coordinació dels agents sanitaris i socials.

Amb l'objectiu de millorar la feina dels centres sanitaris, el Premi de Recerca en Atenció Primària difon i promou els resultats dels projectes de recerca. Els treballs presentats han de centrar-se en com millorar la qualitat dels centres d'atenció primària per afavorir la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.