Sant Cugat té un nou centre de serveis socials bàsics a la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Fortuny, en un moment de la presentació de l'equipament de la plaça d'en Coll

Fortuny, en un moment de la presentació de l'equipament de la plaça d'en Coll

La plaça d'en Coll acull un nou equipament municipal de serveis socials. L'oficina tramitarà a partir del 7 de desembre els serveis d'atenció social bàsica, atenció domiciliària i ajuts socials de part dels ciutadans de Mira-sol, de manera provisional, i d'un dels sectors del centre de Sant Cugat.

Es tracta del tercer centre descentralitzat dels serveis socials a la ciutat. El nou equipament oferirà prestacions com la domiciliació de personal en casos de persones dependents i l'atorgament d'ajuts a l'escolarització i alimentació, entre altres gestions. L'objectiu principal del nou equipament bàsic dels serveis socials és donar una major resposta a les necessitats de la ciutadania.

Ho explica la tinenta d'alcalde de serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Els ciutadans d'aquesta zona i, provisionalment els de Mira-sol, tindran el seu educador i treballador social més a prop de casa.



El centre de la plaça d'en Coll atendrà les necessitats socials dels ciutadans de Mira-sol. Amb la construcció del tercer CAP, els casos d'aquest districte passaran a ser tramitats des del nou centre.


Ho ha anunciat Fortuny en declaracions a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

Hi haurà una quarta descentralització dels serveis socials amb la construcció del tercer CAP.


Un cop s'hagi efectuat la descentralització dels serveis socials, la ciutat disposarà de cinc equips: un a Mira-sol, un a la plaça d’en Coll, un a la Casa Mònaco, un a Valldoreix i un que dóna servei a la Floresta i les Planes.

La tinenta d'alcalde de serveis a la Ciutadania, juntament amb tècnics de l'àrea de serveis socials, ha presentat aquest dijous el nou equipament en roda de premsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.