L'Any del Mil·lenari s'acomiada definitivament amb la presentació d'un llibre i un CD


  • Comparteix:

L'Any del Mil·lenari s'ha acomiadat amb la presentació del llibre que recull les activitats celebrades i el CD amb les Cantates commemoratives. Durant l'acte, l'alcalde ha remarcat que el Monestir ha esdevingut la imatge de la ciutat i l'element cohesionador de tots els santcugatencs.

Lluís Recoder ha aprofitat aquesta darrera presentació per fer balanç de l'Any del Mil·lenari. L'alcalde ha recordat que aquesta iniciativa comptava amb tres objectius que s'han acomplert sobradament: commemorar la concessió de la Butlla del papa Silvestre II, convertir el monestir en la imatge de la ciutat i transformar-lo en el símbol de cohesió dels santcugatencs. Recoder ha recalcat aquest darrer punt:

Lluís Recoder

Desprès d'aquest Any del Mi·enari la ciutat és més coneguda


L'alcalde també s'ha felicitat per les noves iniciatives que s'han encetat amb aquesta celebració i que tindran continuïtat com ara el Mercat Medieval i el Premi de Poesia a Sant Cugat. Així mateix, ha destacat la posada en marxa del Pla Director del Monestir que ja ha donat els seus fruïts.

Lluís Recoder

Durant aquest any s'han rehabilitat façanes i s'han recuperat espais no visitables del Monestir


Lluís Recoder ha esmentat a tots els esponsoritzadors, entitats i ciutadans que han col·laborat a tirar endavant l'Any del Mil·lenari. En aquest capítol Recoder ha fet una especial menció al treball de la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa.

Dins de l'Any del Mil·lenari ja només queda pendent la representació de l'obra 'La Butlla' per part de TetraTeatre i la presentació del reportatge sobre el monestir que està elaborant Televisió Espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.