Diverses taules informatives informen sobre la sida avui a la ciutat


  • Comparteix:

Avui és el Dia Mundial del Sida

Avui és el Dia Mundial del Sida

Informar i sensibilitzar sobre la sida són els objectius principals de les taules informatives que l'Ajuntament ha instal·lat avui arreu de la ciutat. La iniciativa, que coincideix amb el Dia Mundial d'aquesta malaltia infecciosa, vol posar de manifest el dret a la salut de les persones infectades pel virus VIH i reclama l'accés al diagnòstic, el tractament precoç i el suport psicosocial de les persones seropositives.

Les taules informatives es troben en diversos punts del municipi com l'Ajuntament, la Casa de Cultura, diversos instituts i escoles de la ciutat, i els CAP de Sant Cugat i Valldoreix.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica la proposta d'enguany. Són declaracions a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

El dret a la salut i el suport psicosocial són imprescindibles pels seropositius.



La finalitat del consistori en el Dia Mundial de la malaltia és sensibilitzar els ciutadans sobre el risc que comporta la transmissió del VIH.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.