La campanya de Nadal dels comerços de Sant Cugat busca l'originalitat amb la unió de màgia i tradició


  • Comparteix:

La campanya de Nadal s'inscriu enguany sota el fil conductor de la màgia per fomentar el comerç a la nostra ciutat. La Federació de Comerciants de Sant Cugat, organitzadora de la iniciativa, ha aprofitat per presentar la campanya aquest dissabte coincidint amb diverses activitats impulsades per l'Associació de Comerciants de Coll Favà. Aquest any la campanya de Nadal donarà el tret de sortida el 18 de desembre amb una gimcana comercial i s'allargarà fins el 4 de gener.

Fer un Nadal de màgia per tot Sant Cugat. Aquest és el repte que s'ha marcat la Federació de Comerciants de Sant Cugat per impulsar el comerç durant una de les èpoques amb més activitat comercial. La Federació pretén barrejar activitats vinculades al món de la màgia com tallers i actuacions amb la tradició catalana com són el patge reial i el cagatió.

La gerent de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Mariona Martínez, ha explicat a Cugat.cat que han buscat iniciatives més originals per fer front a la conjuntura econòmica actual.

Mariona Martínez

Les activitats d'enguany són més orginals. Estan relacionades amb la màgia i la tradició.



Martínez ha recordat que, a banda de fomentar el comerç a la ciutat, és important fer ciutat.

Mariona Martínez

Amb la campanya intentem fomentar el petit i mitjà comerç però també volem que la gent visqui la ciutat.



Les propostes de la Federació per a les dates nadalenques s'han presentat coincidint amb les activitats organitzades per l'Associació de Comerciants de Coll Favà que han donat el tret de sortida a la campanya de Nadal al barri. La cita també ha comptat amb un espectacle de màgia, el concert del grup 'Vinylics' i un sorteig de regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.