Mossos i Policia Local ja tenen a punt el dispositiu de la campanya de Nadal


  • Comparteix:

El centre de la ciutat s'omple de vianants durant la campanya de Nadal

El centre de la ciutat s'omple de vianants durant la campanya de Nadal

Policia Local i Mossos d'Esquadra ja tenen a punt l'operatiu Grèvol que ha d'augmentar la vigilància policial als carrers de la ciutat durant la campanya nadalenca. L'operació, de caràcter preventiu, ha fet un treball previ d'informació als comerços per aconsellar-los sobre com prevenir actes delictius. Aquest dissabte, l'operatiu es farà més evident amb la presència de patrulles mixtes a l'eix comercial, en un dispositiu que s'allargarà fins l'11 de gener.

Augmentar la presència d'agents de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local és una de les mesures dissuasòries que posen en marxa aquests dos cossos policials dins l'operatiu Grèvol. La intenció és prevenir furts i robatoris als comerços en un període en què els santcugatencs omplen els carrers per fer les compres de Nadal.

El cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a la ciutat, Roger Sales, ha explicat a Cugat.cat que l'operatiu ja està en marxa en la fase d'informació.

Roger Sales

Els cossos de seguretat incrementarem la nostra presència. Ara estem donant consells sobre què poden fer botiguers i clients per evitar ensurts.




D'altra banda, en una entrevista a Cugat ràdio (91.5 FM), Sales ha assegurat que l'índex de delinqüència a la ciutat es manté estable en els darrers dos anys. Els robatoris a llars, els furts i els robatoris de vehicles no han augmentat a la ciutat en els darrers anys. En canvi, Sales alerta del creixent nombre de robatoris en trasters situats en aparcaments comunitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.