Càritas i Creu Roja rebran 30.000 euros cadascuna de l'Ajuntament per projectes propis


  • Comparteix:

Les activitats de Creu Roja i Càritas es beneficiaran del conveni amb l'Ajuntament

Les activitats de Creu Roja i Càritas es beneficiaran del conveni amb l'Ajuntament

La Creu Roja de Sant Cugat-Rubí i Càritas de la parròquia de Sant Pere d'Octavià rebran al voltant de 30.000 euros cadascuna gràcies a la signatura d'un conveni amb l'Ajuntament. Càritas rebrà 10.000 euros més gràcies a l'adhesió de Sant Cugat a una subvenció de la Diputació de Barcelona per als ens locals davant els efectes de la crisi econòmica.

Càritas de Sant Cugat rebrà 29.300 euros i els destinarà a quatre projectes de suport als més desafavorits. Aquestes accions es concretaran en un programa d'acollida de dones embarassades o amb infants que no poden anar a l'escola bressol per diversos motius i que estan en situació de vulnerabilitat. Un altre projecte servirà per garantir un complement alimentari bàsic a les famílies que ho necessitin i que vinguin derivades pels serveis socials municipals.

Un altre programa se centrarà en l'alimentació i els materials bàsics necessaris per als petits fins a tres anys de famílies vulnerables. El darrer projecte de Càritas destinarà part d'aquests diners a accions de primera acollida per a les persones d'origen extracomunitari que arriben a Sant Cugat.

La Creu Roja, per la seva banda, emprarà els 30.000 euros del conveni per finançar la contractació d'un tècnic coordinador dels diferents projectes concertats i finançar les despeses generals en els projectes de l'entitat. La subvenció municipal ajudarà també a fer front a les despeses del Centre Terapèutic per a Malalts d'Alzheimer i per col·laborar en les tasques formatives de voluntariat de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.