Mig milió de vehicles sortiran de l'àrea metropolitana pel pont de la Immaculada


  • Comparteix:

Més de 500.000 vehicles sortiran pel pont

Més de 500.000 vehicles sortiran pel pont

Uns 500.000 vehicles sortiran de Barcelona i la seva àrea d'influència pel pont de la Puríssima. La tornada es concentrarà sobretot la tarda de dimarts, quan es preveu que es desplacin a l'àrea metropolitana de Barcelona uns 360.000 vehicles. Segons el Servei Català de Trànsit, la mobilitat d'aquest pont s'incrementarà en un 7% respecte el de l'any passat.

Aquest any s'ha observat que en els períodes festius es registren més moviments de vehicles des de l'àrea metropolitana de Barcelona que en el mateix període de l'any passat. El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, explica per què es preveu un augment de circulació respecte el pont de fa 12 mesos.

Josep Pérez Moya

El conjunt de condicionants del pont estimularà la mobilitat i, per això, en preveiem un increment.








El Servei Català de Trànsit i Mossos d'Esquadra posen en marxa aquest divendres, a les tres de la tarda, el dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont. Aquest dispositiu estarà vigent fins a la mitjant de dimarts a dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.