L'escola Joan Maragall prepara els concerts de Nadal


Temes relacionats

El CEIP Joan Maragall celebra el concert de Nadal (18/des/08)


  • Comparteix:

Escola Joan Maragall

Escola Joan Maragall

El CEIP Joan Maragall tornarà a celebrar els tradicionals concerts de Nadal la setmana que ve. Pares i familiars podran gaudir de les actuacions dels alumnes de parvulari i primària. El repertori anirà des de les tradicionals nadales catalanes, fins a clàssics en castellà i anglès.

El programa del concert inclourà 'Ara ve Nadal', 'A Betlem' i 'El timbaler', entre altres nadales catalanes. Els estudiants més grans s'atreviran també amb cançons amb anglès, com 'Merry Christmas to you' i 'Jingle Bell Rock', i clàssics en castellà, com 'Feliz Navidad' i 'Campana sobre campana'.

Escoltem la directora de l'escola, Elvira Güell.

Elvira Güell

Tenim un programa de música i el concert s'emmarca en aquest projecte. Es canta en les tres llengües que formen part de l'aperentatge.



Dilluns que ve serà el torn dels alumnes de 1r i 2n de primària, mentre que dimecres seran els nens i nenes de parvulari els que oferiran una actuació nadalenca als assistents. Els cursos de 3r i 4t cantaran dijous i els més grans, els alumnes de 5è i 6è, ho faran d'aquí a quinze dies. Tots els concerts seran a dos quarts de quatre de la tarda al vestíbul de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.