Càritas i l'Obra Social 'la Caixa' uneixen esforços en un projecte d'orientació laboral per a homes


  • Comparteix:

Mossèn Blai Blanquer signa el conveni al costat de Tomàs Subirà

Mossèn Blai Blanquer signa el conveni al costat de Tomàs Subirà

Un projecte d'orientació laboral compartit entre Càritas Sant Cugat i l'Obra Social 'la Caixa' ajudarà homes amb dificultats econòmiques, laborals i socials a formar-se i trobar feina. L'acord de col·laboració, que s'ha tancat aquest divendres, estableix que l'entitat financera proporcionarà 3.000 euros a l'associació sense ànim de lucre per posar en marxa el programa.

El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, i el director de l'àrea de Negoci de 'la Caixa' de Sant Cugat, Tomàs Subirà, han signat aquest divendres el conveni de col·laboració en una oficina de l'entitat financera a la ciutat.

L'objectiu del nou programa és formar homes en oficis com la jardineria i la neteja i el manteniment d'espais públics i privats, entre altres activitats. Mossèn Blai Blanquer ha explicat en declaracions a Cugat.cat que Càritas ja té programes que funcionen per formar laboralment dones, però que és el primer cop que intenten orientar homes. Segons el rector de la parròquia local, han detectat l'existència de molts homes en situació irregular i dificultats socials que poden derivar en conflictes familiars.

Blai Blanquer

Els homes han tingut dificultat per integrar-se en treballs concrets i, quan la dona troba feina i l'home no, s'originen tensions.




Tomàs Subirà ha destacat que 'la Caixa' està oberta a col·laborar amb Càritas i altres entitats similars, sobretot en un any difícil per la crisi econòmica, i s'ha mostrat satisfet per tirar endavant aquest projecte.

Tomàs Subirà

S'engega un projecte de suport a homes, estem oberts a col·laborar amb Càritas.




Els 3.000 euros que aporta l'entitat financera es destinaran a material i als monitors que formaran professionalment els usuaris que se sumin al programa, que vindran derivats de Serveis Socials i de Càritas. L'associació ha creat el projecte amb la col·laboració del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.