Concentració dels treballadors de Tabasa en suport als segrestats a Mauritània


  • Comparteix:

Caravana solidària a Mauritània

Caravana solidària a Mauritània

Una cinquantena de treballadors de l'empresa Tabasa s'ha concentrat aquest divendres al migdia al peatge dels Túnels de Vallvidrera per mostrar el seu suport al director general de l'empresa, Albert Vilalta, i a Alicia Gàmez i Roque Pascual, els tres cooperants segrestats a Mauritània mentre participaven en una caravana solidària. El president de Tabasa, Josep Mir, ha assenyalat que confien que aquest 'malson' acabi aviat.

El president de Tabasa ha aprofitat l'ocasió per posar de manifest 'l'orgull' que la plantilla sent respecte el director general de l'empresa, Albert Vilalta. Mir també s'ha mostrat confiat que tot acabarà 'aviat' i que finalment acabarà sent un 'malson'.

Xavier Mir

Tenim l'esperança que això s'acabi i enviem una abraçada a les famílies. Estem tocats.


La concentració silenciosa ha durat cinc minuts i ha comptat amb la participació d'una cinquantena de treballadors de l'empresa. Per la seva banda, l'Associació Sant Cugat Empresarial ha emès una nota de suport als segrestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.