La Fira de Santa Llúcia de la Floresta arriba per primera vegada als 500 euros recaptats per a la Marató de TV3


Temes relacionats

La Fira de Santa Llúcia de la Floresta recapta més de 400 euros per a la Marató de TV3 ( 6/des/08)


  • Comparteix:

Els florestans han recaptat 500 euros per a la Marató de TV3, una xifra inèdita que s'ha aconseguit amb el dinar solidari que organitzen cada any per la Fira de Santa Llúcia. Un centenar de persones s'han apropat a les 16 paradetes que han exposat productes molt diversos com les tradicionals figuretes del pessebre, treballs amb fusta, penjolls i draps de cuina. En aquesta edició, la comissió de festes ha incorporat diverses actuacions musicals a la celebració per tal de fer-la més atractiva i incentivar així el seu arrelament al districte.

Tot i ser una Fira de Santa Llúcia, els artesans també han tingut cabuda en aquesta celebració organitzada per segon any consecutiu per la comissió de festes del districte.

Alguns dels artesans expliquen les peculiaritats dels productes que han exposat aquest dissabte a la plaça de Miquel Ros.

Artesans

Safates de vidre, draps de cuina, tot manual. / Caixes, plats, miralls. / Figures del pessebre fetes amb el sistema artesanal antic de doble motlle.


L'organització ha volgut consolidar la Fira a l'agenda cultural florestana amb la introducció d'ofertes musicals. Els Kata Kitinga han encetat la jornada amb el ritme de les seves percussions i el Trio Inestable ha posat la nota de jazz a una mostra que vol incentivar 'el caliu de poble' al districte.


El membre de la comissió de festes de la Floresta, Xavier Sans, explica el motiu d'aquesta novetat.

Xavier Sans

La participació és més alta que en altres edicions. La intenció ha estat posar música perquè la gent es quedi més estona i aconseguim fer vida de poble.


El dinar solidari ha reunit més d'una seixantena de persones per menjar el tradicional brou de Nadal. Aquest àpat popular ha servit per recaptar 500 euros que aniran destinats a la Marató de TV3, dedicat enguany a les malalties minoritàries.

Els més petits també han tingut el seu espai en aquesta Fira. Al matí amb el taller de manualitats i a la tarda amb l'espectacle d'animació infantil a càrrec del grup 3/4 de 15 que ha despertat les rialles de grans i petits. Una xocolatada popular ha servit per posar el punt final a la 18a edició de la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.