Poques retencions en l'operació sortida del pont de la Immaculada


Temes relacionats

Mig milió de vehicles sortiran de l'àrea metropolitana pel pont de la Immaculada ( 4/des/09)


  • Comparteix:

Retencions a la carretera

Retencions a la carretera

El Servei Català del Trànsit es prepara per a l'operació retorn del pont de la Immaculada, que s'allargarà durant tot aquest dimarts. Enguany, han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona més de mig milió de vehicles, un 6% més que l'any passat. El començament del pont s'ha saldat amb algunes retencions a la comarca i dues víctimes mortals a Catalunya.

L'operació sortida, que va començar divendres a la tarda i es va allargar fins dissabte al migdia, ha estat molt esglaonada. Tot i així, més del 98% dels vehicles que s'han desplaçat pel pont ho han fet durant aquestes primeres 24 hores.

La principal incidència a la comarca han estat les retencions. La C-58 ha registrat fins a quatre kilòmetres de cues des de Badia del Vallès fins a Montcada i Reixac. Una situació similar han viscut altres punts de la geografia catalana com el Nus de la Trinitat i la C-16 durant l'operació sortida del pont.

El Servei Català de Trànsit prepara l'operació tornada per dimarts i demana extremar molt la precaució a la carretera durant la resta del pont.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.