La Dotzena Nit Rotària premia la tasca de Pep Blanes i ASDI


  • Comparteix:

L'alcalde amb els premiats, Pep Blanes i Enriqueta Guarch

L'alcalde amb els premiats, Pep Blanes i Enriqueta Guarch

El dibuixant i escriptor Pep Blanes i l'entitat d'ajuda als disminuïts ASDI han rebut els premis Paul Harris Fellow, que atorga el Rotary Club, durant la celebració de la dotzena Nit Rotària. El club ha volgut premiar la tasca difusora del Monestir de Blanes i l'ajuda als més desafavorits de l'entitat que presideix Enriqueta Guarch.

La dotzena Nit Rotària s'ha convertit en un homenatge a Pep Blanes i ASDI. El club ha volgut reconèixer la seva tasca, amb l'entrega d'una venus de bronze i una medalla.
Els premiats, agraïen, d'aquesta manera, el reconeixement per part d'aquesta entitat:

Pep Blanes i Enriqueta Guarch

Agraeixo que reconeguin la meva tasca de tants anys de difondre la bellesa del Monestir. Aquest reconeixement se l'han de sentir seu els voluntaris d'ASDI.


L'alcalde, present a l'entrega dels premis, creu que la tria feta enguany és molt encertada donada la feina constant, tant de Blanes com d'ASDI:

Lluís Recoder

Crec que és una opció encertada perquè premïa dues trajectòries molt reconegudes. ASDI que treballa pels més desafavorits i en Blanes que estima tant el Monestir.


El Club Rotary va néixer als Estats Units, compta amb un milió 800 mil components arreu del món, i persegueix la difusió de valors humanístics en el món empresarial. A Sant Cugat, hi ha actualment 18 membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.