Lliurats 72 pisos més de Promusa a Volpelleres


Temes relacionats

El Volpalleres Centre comença a agafar vida (11/des/09)

Comencen les obres de la nova estació de FGC de Vulpalleres (24/feb/09)

Promusa lliura avui 64 habitatges més a Vulpalleres (10/oct/08)


  • Comparteix:

Els 72 habitatges de promoció municipal de l'edifici Volpelleres Centre ja tenen residents. Els adjudicataris han rebut aquest dissabte les claus de mans de l'alcalde, que ha remarcat la centralitat que assumirà aquest nou barri en els propers anys. Aquests pisos promoguts per l'Ajuntament són de venda i tenen entre dues i tres habitacions.

Aquest edifici vol impulsar una nova àrea de centralitat a Sant Cugat, just al costat de la futura estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres, que entrarà en funcionament al setembre de l'any vinent. Aquesta nova àrea oferirà serveis de proximitat als barris de Volpelleres, Sant Domènec i Coll Favà.

Precisament aquesta ha estat l'avantatge més destacada per l'alcalde, Lluís Recoder, en l'acte de lliurament de claus.

Lluís Recoder

Quan vam construir el barri ho vam fer amb la intenció de crear una nova centralitat, és a dir, un espai amb pisos, oficines, botigues, un mercat.


L'edifici Volpelleres Centre té tres volums assentats sobre una plataforma única a sota de la qual hi ha locals comercials, un destinat a autoservei, un espai pensat per acollir un mercat municipal i quatre plantes d'aparcament amb 156 places de rotació i 215 places privades. En els dos volums sobre rasant, s'hi han construït els 72 habitatges de promoció municipal i en el tercer volum s'ha construït un edifici d'oficines. En aquests moments, les obres de construcció de tot l'edifici gairebé han finalitzat i només falta enllestir els últims repassos d'obra a l'edifici d'oficines i a l'espai que acollirà els locals comercials, l'autoservei i el mercat municipal.

Els adjudicataris han mostrat la seva satisfacció per accedir a un d'aquests pisos a un preu reduït que esperen des de fa més de tres anys.

Adjudicataris

És una nova etapa. / Estem molt contents perquè fa temps que ho esperàvem. / És el nostre primer pis. / M'he emocionat perquè ho esperava des de fa molts dies.



Un cop entregades les claus de la promoció Volpelleres Centre, ja s'hauran lliurat un total de 274 pisos de protecció oficial a aquest barri. A aquesta zona, també s'està construint la promoció de la plaça dels Rabassaires amb 72 habitatges de lloguer general.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Comentari del titular Liurats 72 pisos de protecció oficial de volpalleres centre ja tenen residents: Després de esperar 4 anys per la construcció dels pisos de volpalleres, 3 mesos d'endarreriments per la entrega de claus, és fa visibles que un cop lliurades les claus el dia 12/12/09 (que tots els polítics s'emplenen la boca del merits conseguits, quedant a la vista que s'ha treballat ràpid, malament i que per evitar pagar danys i perjudicis pel retard d'entrega van voler entregar uns pisos que podem dir que no si podia entrar a viure en aquelles dates ja que no hi havia ni aigua corrent, ni calenta ni calefacció, en unes setmanes tant fredes, " els que vam entrar a viure ho hem passat molt malament per condicions meterològiques i de infrastructures no acabades ) ; i a data de dia 4/01/2010 encara som pocs els que ens hem aventurat anar-hi a viure, havent encara falta de suministrament d'aigua per manometres que regulen la pressió d'aigua als habitatges que no funcionen. Tot i que el servei de postventa promusa ha gestionat la recollida de dades de les incidències s'han gestionat lentes i en algunes vegades en un to que no correspon per la feina que realitza la persona encarregada. Si que són pisos de protecció oficial però a l'hora de pagar Promusa si que ha cobrat el seu dia, però a l'hora d'arreglar els incidènts d'una obra no acabada (poder per no pagar 4 ó 5 mesos d'obra no entregada a plaç han fet aquesta jugada): no tenir suministrament d'aigua corrent no per part de sorea que la veritat ens han facilitat totes les seves ajudes possibles), no tenir calefacció en un més de desembre ni aigua calenta, , goteres, no funcionament de l'ascensor des del dia 12/12/09 (trasllat a peu fins 3-4 pis amb carrega pesada), inundacions del parking i a conseqüencia dels ascensors, etc... Bé si alguns dels veïns de volpalleres llegeixen això, unim-nos i fem entre tots que els defectes no quedin silenciats, ja que els pisos si que surten més ecònomics que és ven al marcat però el que em pagat no és poc i crec que hem dexigir un mínim de qualitat i unes respostes més àgils a l'hora de solventar els incidents que van sorgint.

Enganyats. Enviat el 4/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.