Les activitats de Nadal del comerç de la ciutat giraran entorn la màgia


  • Comparteix:

Els nens podran gaudir de les activitats de la federació

Els nens podran gaudir de les activitats de la federació

La màgia tindrà un clar protagonisme en les activitats infantils que s'han preparat des de la Federació de Comerciants de la ciutat. Des d'aquest divendres i fins el 4 de gener, una gimcana, espectacles i tallers de màgia, cantades de nadales i una festa del Cagatió ompliran els carrers d'ambient nadalenc.

Una gimcana posarà a prova l'habilitat del més petits aquest divendres. L'endemà, dissabte, a partir de les onze del matí, qui passegi pels Quatre Cantons podrà assistir a un espectacle de màgia a càrrec del Mag Magoo. A la tarda, a la plaça de Ramon Barnils serà el moment per cantar nadales i escalfar motors amb xocolata calenta.

El ritme es reprèn el dia 23 amb un taller de màgia a la plaça de la Unió a partir de les deu del matí. L'endemà a les cinc de la tarda comença la festa del Cagatió amb el tió més gran del món.

La màgia tornarà el 29 de desembre aquesta vegada en forma de contes màgics a la Rambla del Celler. La màgia també serà protagonista el dia 30 amb un nou taller de màgia, en aquesta ocasió a Coll Favà.

Les activitats de principis d'any estan dedicades a l'arribada dels Reis Mags. El dia 2 el carrer Valldoreix cantonada amb Villar i Doctor Murillo es convertirà en un taller de fanalets. Un dia abans de l'arribada dels Reis, un patge reial rebrà les cartes dels santcugatencs a la plaça de Doctor Galtés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.