El Volpalleres Centre comença a agafar vida


  • Comparteix:

La construcció del Volpalleres Centre, que vol ser el centre neuràlgic del barri, ja és una realitat i aquest cap de setmana començarà a agafar vida amb l'entrega de claus dels pisos de Promusa aquest dissabte. El mercat municipal, els locals comercials i les oficines del complex entraran en funcionament l'any vinent una vegada s'hagin enllestit els darrers detalls. En total, la nova construcció comprèn 72 habitatges, 371 places d'aparcament, 4.800 metres quadrats d'oficines i 4.500 destinats al mercat i supermercat.

Una delegació de l'Ajuntament, encapçalada per l'alcalde, ha visitat aquest divendres el nou edifici acompanyada per l'arquitecte Enric Massip i els responsables de la construcció que han mostrat les particularitats de l'edifici.

Aquest dissabte es fa entrega de les claus de les vivendes protegides en règim de venda. La següent fase serà posar a la venda els locals comercials un cop finalitzats els últims detalls de la construcció. L'alcalde, Lluís Recoder, espera que les empreses comencin a ocupar aquests espais el més ràpidament possible.

Lluís Recoder

Esperem que sigui un procés ràpid per donar vida al barri i oferir serveis als veïns. Però això depén de la capacitat inversora de les empreses.


El complex consta de tres volums on es combina l'espai d'habitatge, la zona comercial, els negocis i l'aparcament. L'arquitecte responsable de la construcció, Enric Massip, explica quins criteris s'han seguit en l'obra.


Enric Massip

Volíem fer una experiència urbana similar a la ciutat tradicional. Reproduir la capacitat de trobada i relacions que es donen en un carrer.


D'altra banda, entre febrer i maig es preveu la sortida a concurs de les parades del nou mercat municipal.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.