Arcadi Oliveras: 'A Obama li haurien de retirar immediatament el Nobel'


  • Comparteix:

Oliveras, en una imatge d'arxiu

Oliveras, en una imatge d'arxiu

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveras, afirma que al president nord-americà Barack Obama 'li haurien de retirar immediatament el premi Nobel de la Pau'. Oliveras creu que és 'indigne' que una persona que ha rebut aquest premi programi una guerra 'criminal i il·legítima'. Aquestes declaracions estan emmarcades en l'anunci de l'enviament de 30.000 tropes addicionals a l'Afganistan.

El president de la Unipau ha declarat en una entrevista a Cugat.cat que s'hauria de retirar el premi Nobel de la Pau a Barack Obama.

Arcadi Oliveras

Li haurien de retirar immediatament el premi Nobel de la pau.








Segons Oliveras, l'única voluntat d'Obama és 'defensar els interessos econòmics d'Estats Units arreu del món', en lloc d'acabar amb les guerres 'criminals' d'Iraq i l'Afganistan.

En aquest sentit, Oliveras creu que Obama hauria d'haver posat punt final a aquestes guerres quan va ser elegit president dels Estats Units. No ho va fer tampoc en ser nomenat premi Nobel de la Pau, 'moment en què tenia més força', quan ha anunciat que s'enviaran 30.000 tropes addicionals a l'Afganistan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.