Carme Montero i Mònica Mones, guanyadores del segon concurs de vídeos d'estiu al Canal Sant Cugat de Youtube


  • Comparteix:

Carme Montero ha estat la guanyadora del concurs de vídeos d'estiu amb la peça 'Madeira'. El premi Vodafone, que ha reconegut el millor vídeo enregistrat amb un telèfon mòbil, ha estat per a Mònica Mones amb el treball 'videoEstiu2009 moki'. Una trentena de persones han assistit a l'acte del lliurament que ha tingut lloc aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca i que ha organitzat l'Ajuntament i Cugat.cat, a través del Canal Sant Cugat del portal YouTube.

Aquesta segona edició ha aconseguit doblar la participació al Canal Sant Cugat amb un total de 2.550 visites i gairebé 7.000 reproduccions dels vídeos que concursaven.

El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, fa un balanç molt positiu de les xifres assolides.

Jordi Puigneró

Hem doblat el nombre de visites al Canal. Són unes xifres molt bones ja que evidencien que la ciutadania veu útil aquest portal de material audiovisual sobre Sant Cugat.



L'organització ha premiat els millors vídeos amb aparells electrònics amb un valor global superior als 1.000 euros. Els obsequis que han anat des de les videocàmeres fins les impressores digitals, els telèfons mòbils i els Mp4, han estat cedits pels patrocinadors HP, Vodafone i Media Markt.

Els guanyadors s'han mostrat entusiasmats amb el premi i han explicat el més destacat dels seus treballs.

Premiats

Estic molt contenta, no pensava que guanyaria. / En el noste vídeo feiem un passeig amb bici. / Ja havia fet el vídeo de l'estiu i el vaig adaptar al concurs.


La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, també ha estat present a la celebració i ha volgut destacar la forta integració que les noves tecnologies estan tenint entre la població santcugatenca.

Mònica Lablanca

Cada vegada es demostra més que els santcugatencs coneixen i s'apropen al Canal Sant Cugat i posa de manifest que Internet ja forma part de la nostra vida diària.




El concurs vídeos d'estiu consistia en enviar un audiovisual d'un minut de durada sobre una temàtica estiuenca. Des de finals de juliol que es va posar en marxa fins el 30 d'octubre que va finalitzar el termini de participació, el Canal Sant Cugat ha comptat amb gairebé 7.000 reproduccions. Davant l'èxit creixent que està tenint aquesta iniciativa entre els santcugatencs, l'organització es planteja una tercera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.