Cugat.cat serà el mitjà oficial de comunicació audiovisual de la Fundació UESC


  • Comparteix:

Cugat.cat i la Fundació UESC ja han col·laborat en l'últim mes

Cugat.cat i la Fundació UESC ja han col·laborat en l'últim mes

Cugat.cat serà el mitjà oficial de comunicació audiovisual de la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) a través d'un conveni de col·laboració que se signarà a principis de l'any vinent. L'acord preveu que el grup de comunicació multimèdia promogui i difongui els valors de l'esport del projecte 'Formació, Esport i Salut' de la fundació esportiva local.

La Fundació UESC és una entitat sense ànim de lucre que promou i fomenta l'esport en la seva vessant formativa tant a nivell lúdic com de competició, amb especial atenció a l'esport de base i popular. El conveni de col·laboració que signarà amb Cugat.cat converteix el grup multimèdia en mitjà oficial de comunicació audiovisual de la fundació amb l'objectiu de ser un altaveu dels valors esportius.

Ho explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Un dels objectius de Cugat.cat és potenciar els valors esportius. La signatura del conveni ens ajuda i suma esforços per aconseguir aquest objectiu.




El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, ha valorat molt positivament l'acord de col·laboració.

Jordi Torrens

Estem molt contents perquè tindrem un mitjà audiovisual que es fa ressò de les activitats que anem fent.





Tot i que l'acord de col·laboració es formalitzarà a principis de 2010, el conveni ja ha donat els seus fruits amb la realització del programa 'Tots podem' que s'emet al canal Esports de Cugat tv. La televisió on line ja ha emès dos capítols d'aquest espai que fins ara ha abordat la 8a Diada del Bàsquet i el 3 x 3 en cadires de rodes que va celebrar-se a la Festa de Tardor.

La col·laboració de Cugat.cat amb la Fundació UESC s'inclou en el projecte 'Formació, Esport i Salut' que la fundació esportiva local tira endavant des de fa anys. Un dels acords preveu l'enviament de les notícies que confecciona Cugat.cat a través del butlletí electrònic de la Fundació UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.