El caos organitzatiu impossibilita a la comitiva santcugatenca entrar a la cimera de Copenhaguen


Temes relacionats

L'alcalde participa a la cimera de Copenhaguen per combatre el canvi climàtic (14/des/09)


  • Comparteix:

Moment de la cimera

Moment de la cimera

El caos organitzatiu de la cimera contra el canvi climàtic de Copenhaguen ha impedit aquest dilluns a la comitiva de Sant Cugat acreditar-se per a la trobada. L'alcalde i la tinenta d'alcalde Medi Ambient, que havien de participar a partir d'aquest dimarts a la cimera, han desistit d'aconseguir les acreditacions en comprovar les cues sota el fred de fins a set hores que feien els assistents a les reunions. Lluís Recoder i Marta Subirà tornen aquest dimarts a Catalunya per motius personals aliens a l'organització del viatge.

En arribar aquest dilluns a Copenhaguen, la comitiva local ha rebut l'avís que s'estaven registrant llargues cues per entrar al centre de convencions on es duu a terme la cimera. Per això, l'alcalde i la tinenta d'alcalde han intentat - sense èxit - acreditar-se aquest dilluns per estalviar-se aquest procés per aquest dimarts, quan havia de començar la seva participació. Aquest caos organitzatiu també ha comportat que es cancel·lés una trobada prevista amb l'alcalde de Malmö. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Quan hem avisat a Malmö que ens desplaçàvem per trobar-nos amb l'alcalde, ens han dit que ell estava fent cua al centre de convencions per entrar-hi.


Segons diverses agències, milers de persones han començat aquest dilluns a fer cua a dos quarts de set del matí, a dos graus sota zero, per recollir les seves acreditacions i assistir a la fase decisiva de la Cimera del Clima. Més de vuit hores s'han estat a la intempèrie membres de delegacions, companyies, universitats i organitzacions no governamentals. Segons l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la mala organització també ha afectat la resta de representants catalans com el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, i alguns periodistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.