Sant Cugat coneix avui els millors esportistes de la ciutat en la Nit de l'Esport


  • Comparteix:

La 4a edició de la Nit de l'Esport, llegat dels Premis Esport en Marxa que organitza Cugat.cat, arriba aquesta nit amb més de 60 candidatures que es disputaran els 10 premis que es repartiran durant la vetllada. A partir de les nou del vespre, el Teatre-Auditori acull aquesta cita esportiva amb un acte que tindrà format de sopar-espectacle i comptarà amb prop de 300 personalitats de l'esport local.

L'organitzadora de l'esdeveniment esportiu, Carme Reverte, ha explicat que, tot i la crisi econòmica, un any més la gent de l'esport local s'ha sumat a aquesta iniciativa.

Carme Reverte

Ens afectava una mica el tema de la crisi per si ens afectava, però la gent de l'esport de Sant Cugat s'ha animat i assistirà a la cita.



Enguany es lliuraran un total de 10 premis. Els nou que es lliuren en cada edició més un d'especial. Reverte ha explicat que tot i semblar un tòpic és molt complicat escollir els guanyadors perquè es presenten més de 60 candidatures.

Carme Reverte

S'han presentat 60 candidatures, algunes més que l'edició anterior. És complicat fer la selecció perquè molts són mereixedors del premi.




La 13a edició dels Premis Esport en Marxa, emmarcada en la 4a Nit de l'Esport, l'organitza Cugat.cat i compta amb el patrocini d'Opel Autocugat i la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i el Teatre-Auditori.

Durant el sopar, que començarà a les nou del vespre, els assistents podran gaudir de l'espectacle del mag Selvin, que amenitzarà la cita prèvia al lliurament dels premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.