El servei de recollida de cartró als comerços s'intensifica per Nadal


  • Comparteix:

Els comerciants han de deixar el cartró plegat davant els establiments

Els comerciants han de deixar el cartró plegat davant els establiments

Els comerciants reben aquests dies targetes de l'Ajuntament per recordar-los els horaris de recollida de cartrons. L'àrea de Serveis Urbans incentiva aquest servei durant les festes de Nadal, perquè la generació de cartró als comerços és més elevada. Els dies festius de Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis seran els únics sense aquest servei.

El servei funcions de dilluns a dissabte en tres circuits de recollida, segons la zona on estigui cada comerç. A partir de les deu del matí, la recollida passa pel Parc Central, Sant Domènec, Coll Favà, CAP La Mina, plaça del Coll i el mercat de Torreblanca. A les dues del migdia, les zones per on es passa a recollir el cartró són l'avinguda de Lluís Companys, la plaça de Barcelona, Rambla del Celler i Rambla Ribatallada. El darrer torn és el de dos quarts de nou del vespre, per a l'eix de vianants, l'avinguda de Cerdanyola, la plaça Sant Pere i els carrers Major i Sant Domènec.

A part de respectar els horaris, l'Ajuntament demana als comerciants que deixin plegats els cartrons per faciliar la feina a la fundació Engrunes, que és l'entitat que ofereix el servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.