S'inicia el termini per formalitzar les inscripcions a les escoles bressol municipals


  • Comparteix:

Les noves instal·lacions de l'escola bressol Cavall Fort

Les noves instal·lacions de l'escola bressol Cavall Fort

Des d'avui i fins el proper 23 de maig es pot formalitzar la pre-inscripció per obtenir una plaça pel proper curs a les escoles bressol municipals. Pel curs vinent s'ofereixen sis centres públics ja que aquest curs han entrat en funcionament dues noves escoles bressol.

Els pares amb nens en edats compreses entre els zero i els tres anys que vulguin obtenir una plaça en alguna de les sis escoles bressol de la ciutat, ja poden, a partir d'avui, formalitzar la seva inscripció a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Fins el 23 de maig poden obtenir informació o bé pre-inscriure els seus fills.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha explicat que s'ha habilitat un reforç especial els primers dos dies, tot i que ha volgut subratllar que l'adjudicació de places no es fa per ordre de sol·licituds:

Àngels Ponsa

Els dos primers dies sempre hi ha molta afluència de gent que ve a buscar la documentació, tot i que venir aviat no atorga cap avantatge


Enguany, s'oferta el mateix nombre de places ja que aquest curs han entrat en funcionament dues noves escoles bressol - El Tricicle i Cavall Fort - al Parc Central i Coll Favà. Recordem que amb sis centres municipals, Sant Cugat es converteix en la tercera ciutat de Catalunya en nombre d'escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.