Cugat.cat sorteja una panera valorada en 850 euros


  • Comparteix:

El grup de comunicació anima els santcugatencs a celebrar el Nadal amb una panera

El grup de comunicació anima els santcugatencs a celebrar el Nadal amb una panera

Cugat.cat sortejarà dijous que ve una panera valorada en 850 euros. 20 comerços locals han aportat regals a la panera del grup multimèdia. Un forfet de salut i tres sopars són alguns dels premis de la panera. Per participar-hi, els interessats poden trucar al 93.590.34.34 o enviar un correu a concurs@cugat.cat amb dades personals fins dijous que ve a les dotze del migdia.

Els interessats també poden adreçar-se dijous a l'Envelat de Nadal per inscriure's al concurs. El sorteig es farà una estona després, a dos quarts d'una, a l'Envelat, en el marc de l'entrevista que la quitxalla farà a l'alcalde, Lluís Recoder, organitzada per Cugat.cat. El sorteig comptarà amb la presència de la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, i un representant dels comerciants col·laboradors.

El lot també inclou un dècim de loteria de Reis, tres sopars per a dues persones, nou barres de torró, nou ampolles de cava, tres de vi i un val de 30 euros per a llibres, entre altres productes.

Els comerços participants a la panera són: Terra Dolça, Bacallamaria, Torrons Pros, Fruites i Verdures Carmeta, Bocadilly, Celler Cal Caballu, Pastisseria Sàbat, Carnisseria Alfons, Chocolat Factory, Carnisseries Tubau, Restaurant Cal Gerrer, Carlota's, Pastisseria Roura, Vins Noé, Pastisseria Vall d'Or, Mar Viu, l'administració de loteria número 2, Celler Santa Maria, El Celler de Llibres i La Viti.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.