Els artesans desmunten les paradetes sense l'afluència ni les vendes esperades


  • Comparteix:

Una de les paradetes de la fira d'artesania de la plaça del Rei

Una de les paradetes de la fira d'artesania de la plaça del Rei

L'artesania ha guarnit els carrers de Sant Cugat i Valldoreix aquest cap de setmana. El tèxtil, la bijuteria i els aliments tradicionals han estat els productes estrella de les fires artesanals que han tingut lloc a la plaça de Quatre Cantons, a la plaça del Rei i a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. Els comerciants han atribuit al fred, a la crisi i a la coincidència de les tres mostres la baixa afluència de públic que els ha repercutit directament en les seves vendes. Mira el reportatge a Cugat tv

La vintena de paradetes instal·lades a Quatre Cantons han estat les més visitades pels santcugatencs a causa de la seva ubicació estratègica a l'eix comercial i del reclam infantil que han suposat els espectacles de màgia organitzats per la Federació d'Associació de Comerciants de Sant Cugat en aquest punt.

Els artesans d'aquesta fira remarquen l'exclusivitat dels seus productes respecte els que ofereixen els botiguers d'aquesta zona.

Artesans

Són fetes amb les mans i amb molta paciència i dedicació. / És feina que fem amb les nostres mans. / Cada peça és única i no hi ha dues d'iguals.


L'afluència ha estat més intermitent a la fira d'artesania de la plaça del Rei que, tot i així, ha acollit el major nombre de paradetes, amb gairebé una cinquantena. L'ambientació dels estands i del vestuari dels comerciants en l'edat mitjana ha estat l'encant particular d'aquesta fira que, segons els seus mercaders, no ha estat tan productiva com esperaven 'a causa de la seva poca difusió'.

Tot i que el fred ha estat present a la ciutat durant tot el cap de setmana, ha perjudicat sobretot els artesans establerts a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. La majoria d'aquests comerciants han lamentat també la coincidència de la seva fira amb les que s'han exposat a Sant Cugat. Segons el comerciants aquesta ha estat la principal causa de la disminució de visites de santcugatencs.

Artesans

No està massa animat a causa del fred i de la coincidència amb la fira de Sant Cugat. / Si hi ha fira a Sant Cugat la gent no ve. / No hi ha massa gent perquè també hi ha fira a Sant Cugat.




Els comerciants s'han mostrat optimistes de cara a la propera fira d'artesania que tindrà lloc a principis de gener.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.