Dos agents de la Policia Local, models al calendari del SPPM-CAT


  • Comparteix:

Mostra del calendari

Mostra del calendari

Dos agents de la Policia Local de Sant Cugat protagonitzen les imatges del calendari del Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya-Delegació de Catalunya (SPPME-CAT) per al 2010. El sindicat ha escollit els membres del cos santcugatenc perquè en les jornades de formació que organitza és un dels col·lectius més actius.

La secció sindical local s'ha mostat 'orgullosa' que siguin dos membres del cos santcugatenc els que representin la resta de policies de Catalunya en aquest calendari.

El president de la secció sindical de SPPME-CAT a l'Ajuntament, Joan Uviña, ha mostrat la seva satisfacció que policies de tot Catalunya es vegin representats per agents de la ciutat.

Joan Uviña

Han de ser agents amb una trajectòria professional impecable, que es formin, i ens sentim orgullosos que hagin escollit dos agents santcugatencs.










Els dos agents que han fet de models no han volgut fer públics els seus noms i números professionals per motius de seguretat.

El SPPME-CAT té representació a les juntes de personal de 127 municipis catalans i afiliats a gran part de les policies locals de Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Proposo per el 2011 un calendari amb els carrers dels districtes sense asfaltar.

Joanet. Enviat el 23/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.