Una acusació d'injúries sobre l'excap de la policia local prescriu per la lentitud administrativa


Temes relacionats

Moisés Simon s'acomiada com a cap de la Policia Local després de 21 anys al capdavant del cos (28/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Moisés Simón

Imatge d'arxiu de Moisés Simón

Una acusació d'injúries que pesava sobre l'exintendent de la Policia Local, Moisés Simón, i feta per dos policies del cos, ha prescrit. El jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Rubí ha pres aquesta decisió perquè ha trigat més de sis mesos a emetre una resolució sobre l'expedient.

Tot es remunta al 2007, quan dos agents van denunciar Simón perquè aquest els havia acusat d'haver entrat als despatxos dels comandaments del cos durant el torn de nit.

En declaracions al 'Diari de Sant Cugat', Simón ha explicat que les injúries 'no havien existit mai' i que no entenia la denúncia.

Pel que fa als agents denunciants, un d'ells, Manuel Vera, ha dit que Simón 'els va acusar d'un delicte' però que el fet que no els obrís un expedient disciplinari 'demostra que els fets no van existir'.

Moisés Simón es va prejubilar aquest estiu després de 21 anys al capdavant del cos policial. Josep Maria Escarré és el nou inspector en cap de la Policia Local des del setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.