L'Envelat presenta l'últim llibre de Les Tres Bessones


  • Comparteix:

La Bruixa Avorrida ha posat dificultats

La Bruixa Avorrida ha posat dificultats

Els nens i nenes de la ciutat han gaudit de la narració 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial' dins les activitats de l'Envelat. Els assistents han aplaudit les aventures de l'Helena, la Teresa i l'Anna que superen una gimcana a Sant Cugat en l'últim llibre que ha editat l'Ajuntament.

La història narra com Les Tres Bessones participen en un seguit d'exercicis que posen a prova els seus sentits i habilitats. La Bruixa Avorrida ha fet encara més difícil les proves posant a Les Tres Bessones en contínues dificultats, que han superat amb actituds cíviques.

La narradora de 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial' ha demanat la participació del públic per implicar-se a la història. Els nens assistents han dit la seva enviant petons a la Bruixa Avorrida o demanant, igual que les Tres Bessones, que nevés a Sant Cugat. A la sortida, alguns nens han explicat la història a Cugat.cat.

Nens i nenes

Les Tres Bessones fan una gimcana per Sant Cugat. / La Bruixa Avorrida feia neu. / Li han regalat a la Bruixa una bossa de petons. / La Bruixa fa trampes.


Aquest dimecres l'Envelat proposa una marató de contes a partir de les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.